Skip to content

SUNNY BEACH  HOTEL APARTMENT COVID 19 SECURITY

Covid 19 мерки и безопастност

Ултравиолетова бактерицидна UV лампа

Лампата работи чрез UV светлина, генерира озон и ефективно унищожава вируси и бактерии чрез проникване през клетъчната мембрана на бактериите и унищожаване на техните ДНК и РНК. Ефективен инструмент за дезинфекция и унищожаване на коронавируса. Дезинфекцията се извършва чрез UV светлина и генерирания от лампата озон.

Портативна ултравиолетова бактерицидна UV лампа

Лампата работи с UV LED светлина и ефективно унищожава вируси и бактерии чрез проникване през клетъчната мембрана на бактериите и унищожаване на техните ДНК и РНК. Ефективен инструмент за дезинфекция и унищожаване на коронавируса. Тя не съдържа живак, не отделя озон и не замърсява околната среда. Може да се използва за дезинфекция на клавиатури, маски за лице, мобилни телефони, плодове, прибори и съдове за хранене, козметични прибори, подходяща за автомобила. Носете лампата навсякъде със себе си и ще бъдете защитени. Дезинфекция на трудно достъпни места, както и на повърхности, които могат да бъдат повредени от традиционните дезинфектанти.

nimble_asset_portrait_2

Ваксиниране на персонала.

Персонала който се грижи за Вашата почивка е ваксиниран и паспортизиран с цел вашата и нашата безопастност.

Лични предпазни средства.

За всички наши гости има осигурени лични предпазни средства за защита.

 • Дезинфиктанти за ръце.
 • Ръкавици за еднократна употреба.
 • Защитна маска за лице.

 

Скъпи гости,
Вашата сигурност е наш основен приоритет, за това хотела прие допълнителни противоепидемични мерки за превенция и контрол на територията му и на прилежащите обекти, всички съобразени и съгласно насоките на здравните органи.

 • РЕЦЕПЦИЯ

Измерване на температура – измерване на температурата на входа на комплекса на всички гости, обслужващ персонал и доставчици
Предпазни екрани рецепция – защитни предпазни екрани са поставени на рецепция
Политика за работа на рецепция – съобразявайте се с ограниченията за достъп и брой гости на рецепция при пристигане, настаняване, напускане или по друг повод

 • ДИСТАНЦИЯ

Маркировка за дистанция – осигурени са подови стикери, указващи препоръчителната дистанция
Дистанция между гостите – спазвайте дистанция от 1,5 м от другите гости и от служителите на обекта
Вход-Изход – използвайте обозначените за целта входове и изходи в местата за хранене и обектите в хотела
Асансьори – асансьорите могат да бъдат използвани от не повече от четирима души едновременно
ПРЕДПАЗНО ОБЛЕКЛО И МАТЕРИАЛИ

 • ДЕЗИНФЕКЦИЯ

Хотелски стаи – всекидневно почистване и дезинфекциране на хотелските стаи и всички контактни повърхности
Общи площи – редовна дезинфекция на всички общи части и повърхности
Вентилационната система – редовно почистване на вентилационната система и смяна на филтрите
Зони с дезинфектанти – осигуряване на диспансери със сертифициран дезинфектант за Covid-19 на входa на хотела, ресторантите, пред асансьорите, общите тоалетни
Дезинфекция на ръцете – задължителна при влизане в общите части на хотела, асансьорите и ресторантите на указаните места

Служители – всички служители са оборудвани с лични предпазни средства
Гости – на рецепцията на хотела има достъпни при необходимост маски за лице, ръкавици, дезинфектант за ръце и повърхности

 • РЕСТОРАНТИ И ЗАВЕДЕНИЯ
 • Изхранване в ресторантите – Изхранването е на бюфет, като туристите са отделени от блок масата с плексигласова преграда и нямат директен достъп до храната. Същата се сервира от сервитьори с ръкавици и маски.
  Автомати напитки – автоматите за напитки ще бъдат без опция самообслужване
  Движение в ресторантите – спазвайте ограниченията за достъп и указанията за движение в ресторантите и външните обекти за хранене.
  Капацитет – в заведенията / ресторанти, барове и игрални зали / ще работят с 50% от капацитета им.
  Изхранване в стаите – по желание на туристите закуската, обяда и вечерята ще могат да бъдат сервирани в стаите чрез рум сервиз . Услугата се извършва безплатно за закупения борд / пансион.
  СПА ЦЕНТЪР

СПА центъра на територията на хотела/ сауна, парна баня, закрит плувен басейн,фитнес / няма да функционират.
Масажните услуги ще се провеждат индивидуално след предварително записан час

 • ДЕТСКИ КЛУБ

Капацитет– Детския клуб ще работи с намален капацитет и при спазване на дистанция и допълнителни мерки за хигиена.
Аниматори – ще носят предпазно облекло и ще спазват препоръките за дезинфекция и хигиена

 • ДРУГИ

Помещения за карантина – подготвени са помещения според изискванията на Министерство на здравеопазването за евентуалното карантиниране на гости или персонал.
Важни контакти – на видно място са поставени необходимите номера на РЗИ, лечебното заведение за обслужване към хотела и на регионалните здравни власти.
Освен да осигурим вашата БЕЗОПАСНОСТ и ЗДРАВЕ, наша цел е и да Ви предоставим една неповторима ваканция,уют и спокойствие

Извиняваме се за причиненото неудобство. Наясно сме, че описаните по-горе допълнителни мерки до някаква степен ограничават престоя в хотелa, но сме уверени,че заедно можем да се справим. Да – COVID- 19 е факт, но също така е факт, че и животът продължава и ние трябва да му се насладим с пълна сила. Трябва да привикнем със създалата се ситуация и да продължим напред !

Бъдете здрави!