Skip to content

                                                                                                     Уважаеми Гости,

              Добре дошли в Роял Бийч   Барсело Ап.Е702 .

Благодарим ВИ че сте ни предпочели пред останалите   хотели!  Моля имайте в предвид , че това е частен апартамент в сградата на *****  Роял Бийч Барсело / Royal Beach Barselo/.

  • Искаме да Ви уверим и отбележим , че ние собствениците както и персонала който обслужва, менажира и почиства вашия апартамент сме по всяко време на разположение на Вас по време на Вашия престой и нашата задача е да Ви съдействаме за да се чувствате конфортно и уютно , за да си изкарете една незабравима почивка и отново да се върнете при нас , както и да ни препоръчате на вашите познати.
  • Всички въпроси, които може да възникнат по време на почивката Ви, трябва да бъдат отнесени към наш Представител, за да гарантираме, че ще получите възможно най-доброто обслужване! Надяваме се разбирате, че няма как да носим отговорност за хора, които не работят в нашата фирма, но с удоволствие ще Ви съдействаме ако имате нужда , затруднения , или проблеми с останалия персонал , или за каквото и да било.
  • Молим Ви да пазите и се грижите за имуществото , оборудването и нтериора , както се отнасяте с грижите на добри стопани и пазите като ваша собственост. В случай, че забележите някаква нередност, повреда,както и ако неволно счупите или повредите нещо , молим веднага да ни информирате.

 ЗА ВСИЧКИ УМИШЛЕНИ ИЛИ НЕВОЛНИ СЧУПВАНИЯ ИЛИ ПОВРЕДИ ЩЕ ВИ БЪДЕ ПОТЪРСЕНА ФИНАНСОВА КОМПЕНСАЦИЯ КАКТО СЛЕДВА :

 

 

  • 90 % oт стойноста при информиране веднага след инцидента.
  • 200 % от стойноста при установяване на инцидента от наш служител по време на престоя.
  • 300 % от стойността в деня на напускане и оглед на апартамента.
  • 500 % след напускане и опит да се прикрие за инцидента.
 

+  359  878 400 055

 

 

 

+ 359  877 888 855

 

 

 

+ 359 887 258 901

 

 

 

Желаем ВИ приятен престой и Благодарим, че ни се доверихте!